Отборът на СУ „Вела Благоева“ е трети в националното състезание на Детските полицейски управления

Публикувано на пн, 30 апр. 2018
278 четения

Отборът на СУ „Вела Благоева“ във В. Търново представи достойно областта в Националното състезание с доброволци от Детските полицейски управления в страната. Малчуганите се класираха на 3 място в надпреварата. Тя се проведе на 26 април в Национална спортна академия „Васил Левски“ – гр. София. Участие в нея взеха общо 23 отбора от ОДМВР в цялата страна. Децата се състезаваха в три направления – „Полицейска лична защита“, „Безопасност на движение по пътищата“ и „Оказване на първа долекарска помощ“. Отборът на В. Търново се класира на второ място в дисциплината „Полицейска лична защита“, на трето място по „Оказване на долекарска помощ“ и трето място в генералното класиране.
Децата от СУ „Вела Благоева“ си извоюваха правото да представят областта на националното състезание, след като победиха опонентите си и се класираха първи на Областното състезание с доброволците от Детските полицейски управления към ОДМВР – В. Търново, което се проведе на 27 март 2018 г. в СУ „Вичо Грънчаров“ в Г. Оряховица.
Постигнатите резултати са плод на отличната екипна работа на служителите на ОДМВР – В. Търново и партньорите им от Областната дирекция на БЧК и  ръководството на СУ „Вела Благоева“.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново