Нова оптика “S. Vision” отвори врата във Велико Търново

Публикувано на пн, 22 ян. 2024
2203 четения

Нова оптика “S. Vision” отвори врата във В. Търново. Официалното й откриване беше днес, 22 януари, като тя е естествено продължение на оптика “Вижън Експрес”, тъй като екипът и местоположението се запазват същите. Утвърдената концепция за модерни диоптрични рамки, слънчеви очила, контактни лещи и различни аксесоари ще продължи да привлича и най-капризните клиенти. Собствениците залагат на обновена визия, уютна обстановка, разнообразни брандове, качествено обслужване, както и на модерна апаратура, с която ще се извършват прегледи. Фокус при предлаганите услуги ще бъде експертната консултация и качествената грижа за очното здраве.
Другата голяма новина е, че от месец февруари към вече утвърдения екип ще се присъедини и офталмологът д-р Ася Сотирофска. Тя е завършила в Германия, а специализация – в Плевен. В продължение на 10 години работи в Очното отделение към МБАЛ “Св. Иван Рилски” в Г. Оряховица.
“В оптиката ще преглеждаме както възрастни, така и деца. Прегледите ще са безплатни, при условие че поръчката след това се направи при нас. Предлагаме контактни лещи, диоптрични стъкла, диоптрични рамки, слънчеви очила. Изборът ще е много разнообразен и различен от това, което беше във „Вижън Експрес“ като предлагани брандове и стъкла. Заложили сме на нова апаратура и това ще подобри качеството на нашите услуги“, посочи д-р Сотирофска. Тя добави, че пациенти, нуждаещи се от по-специфични прегледи, ще могат да се възползват и от единствения очен скенер в областта в отделението в Горнооряховската болница, където работи..
Прегледи ще се извършват всеки ден, включително и събота, като от екипа съветват да се запазва предварително час. Оптиката е с работно време от 9 ч. до 18,30 ч. през делнични дни и от 10 ч. до 15 ч. в събота. Тя се намира на ул. “Христо Ботев” 11 (до Здравната каса), а повече за нея може да намерите и на фейсбук страницата “Оптика S. Vision”. Телефонът за контакт е 0884963765.
На откриването на новата оптика “S. Vision” присъстваха Венцислав Спирдонов, председател на Великотърновския общински съвет, д-р Красимир Попов, бивш директор на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ в болярския град, Орлин Николов, управител на РЗОК в старата столица, Младен Димитров, председател на Районния съд във В. Търново и др.

Николай ВЕНКОВ
сн. авторът

loading...
Пътни строежи - Велико Търново