Номер 1 онлайн покер платформа у нас – Pokerstars.bg

Публикувано на нд, 21 май 2023
152 четения

Още в зората на онлайн хазартната индустрия нейните първи ентусиасти чуват и завинаги запомнят името Pokerstars. За кратко време то се превръща в синоним на висококачествено покер преживяване в интернет. По-късно, когато марката става еталон за самата игра в нейната възможно най-модерна светлина, дори започват да се създават физически зали, турнири и други дейности, посветени на марката. Това е истински прецедент, защото традиционно операторите правят обратното – тръгват от наземни обекти и в последствие се пренасят онлайн пространството. Към днешна дата за Покерстарс нищо не се е променило. Сайтът продължава да е номер 1 онлайн покер платформа както у нас, така и по цял свят.

Какво представлява Pokerstars.bg?

Pokerstars.bg на практика е българската версия на едноименната международна онлайн хазартна платформа. Тя е посветена изцяло на една от най-известните и легендарни игри изобщо (а не само с истински пари)  – покерът. Интересно е, че макар да е номер 1 в своята ниша, Pokerstars.bg не спират да се развиват. Така например, отскоро на платформата можете да се посветите не само на покера, но и много други популярни игри. В Pokerstars.bg вече има отделна секция, посветена на казино преживяването по принцип. Тук ще намерите както страхотни слот заглавия, така и други настолни игри като блекджек, рулетка и така нататък. Специално място операторът оставя и на видео покер формата, който е смесица между класическите ротативки и дизайна на една стандартна покер маса.

Кое е уникалното на Pokerstars.bg?

Защо Pokerstars.bg е първото и последното място, за което се сещаме, когато искаме да играем истински и първокласен покер? Кое превръща този стар, но златен сайт в дългогодишен лидер в своята сфера? Разбира се, че огромният му капацитет, висококачествените услуги, а и всички тези предимства:

  • bg е единственият официално лицензиран сайт в България (и не само в нашата страна, между другото), който е изцяло посветен на играта покер. Той разполага с всички нужни документи от НАП, за да извършва дейността си у нас. Ето защо можем да добавим и друг плюс – безопасен и регулиран е.
  • В bg получавате достъп до всички възможни покер турнири. Ако досега сте се дразнили, че повечето популярни оператори разполагат само с Тексас Холд Ем или видео покер, който изобщо дори не е покер в истинския смисъл на думата, на тази платформа ще си разрешите проблема. Тук ще намерите различни – включително и иновативни и екзотични – варианти на най-известната игра с карти в света.
  • bg разполага с мащабна селекция от турнири. Не просто фрийроли, в които могат да вземат участие играчите с по-малко опит, за да намалят финансовия риск. Такива са налични, но те не са единствените предложения в сайта. През Pokerstars.bg можете да получите информация за следващите големи събития на турнири като WCOOP, SCOOP, MicroMiliions и много други. Наред с тях, не пропускайте и култовите състезания като Sunday Billion, Woman Sunday, Spin & Go Max, Stadium Series, Daily Bigs и така нататък.
  • В bg няма да губите заради засичане на играта. Сигурно ви се е случвало безброй пъти да седнете на маса на голям турнир и изведнъж системата да бъгне. Вие пропускате първа, втора ръка, а с тях както шанса за печалба, така и да проучите стила на всеки конкурент. В Pokerstars.bg подобни инциденти са изключителна рядкост. Най-често те се случват поради проблем или слаба връзка в потребителското устройство. Причината за толкова надеждна покер игра с този оператор, е, че той предлага модерен софтуер за сваляне. Когато го свалите на устройството, си гарантирате много по-добра техническа изправност по сравнение с директна игра през сайт или стандартна апликация.

Pokerstars.bg определено е най-нашумялото и заслужаващо си вашето внимание онлайн име в света на покера. Категорично, през всички тези години на пазара, брандът се доказа като безспорен лидер.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново