Натуралната козметика La’Bella – желаният коледен подарък

Публикувано на ср, 15 Дек. 2021
715 четения

Кой не обича Коледа и подаръците под елхата? Хубавият и красиво опакован подарък внася допълнително вълшебство в тези най-светли дни в годината, когато желанието ни да даряваме и бъдем добри сякаш е най-голямо. Магията е още по-голяма, когато подаряваме неща, сътворени с любов. Такива са продуктите на великотърновката Петя Димитрова, която създаде собствена линия натурална козметика.
“Използвайки само истински природни съставки, успях да направя крем, който не се нуждае от никакви химични консерванти и едновременно с това е изключително ефективен върху цялото състояние на кожата и впоследствие върху целия организъм. Вдъхновена и ентусиазирана от ефекта на произвежданата от мен козметика, изпитах желанието да внеса натуралната красота в домовете на повече хора. Тогава се роди идеята ми за La’Bella”, споделя Димитрова.
В своите кремове за лице, ръце и тяло La’Bella използват само прясно извлечени масла, които не минават никаква термична обработка. “Държим продуктите да бъдат произведени по традиционен метод, без машинна намеса и без никакви помощни химични средства. Производството извършваме при ниска температура, така че да могат да се запазят 100% от ценните действия на активните съставки”, разкрива Петя.
За нормална кожа тя препоръчва натурален крем или такива, които съдържат маточина или жасмин. Ако имате мазна кожа, е най-добре да използвате кремове с масла от маточина, здравец или лавандула. За хората със суха кожа от La’Bella препоръчват техните кремове със здравец и жасмин, както и натурален. Ако кожата ви е смесена, препоръчителни са кремовете с петигрен, жасмин и маточина, а кожа, склонна към акне трябва да се третира с кремове с лавандула, здравец и маточина.
La’Bella вече влязоха в ролята на помощниците на Дядо Коледа и са подготвили своите празнични подаръчни комплекти, с които може да зарадвате близките си! Към всеки поръчан подаръчен комплект получавате подарък Натурален подхранващ балсам за устни.
Коледните им предложения може да разгледате в сайта им: https://www.labellanaturalcare.com/.
Продуктите на La’ Bella natural care могат да бъдат намерени не само на сайта им, но и във физическите обекти на техните партньори – Център за естетична медицина и дерматология “ДЕРМА КОРЕКТ”, Студио за красота “Тиара”, Магазин за цветя и подаръци “ Цветарница Валентина”, VIRGIN Beauty Studio, Магазин за билки и подправки “Никар 2”, Салон за красота “Beauty Bar”, Билков биомагазин “По-здрави”.
Весела КЪНЧЕВА, сн. личен архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново