Напълно обновеният „Практикер“ отваря врати във Велико Търново

Публикувано на пн, 14 май 2018
4039 четения

На 17 май от 15:00 часа изцяло обновеният хипермаркет на водещата верига за дома и градината – „Практикер“, ще посрещне първите си клиенти във Велико Търново. Той е разположен в реконструирана и разширена сграда, с изцяло променен модерен облик и концепция. Хипермаркетът ще предлага на достъпни цени обогатен асортимент от над 50 хил. артикула за създаването и подобряването на дома и градината. Жителите и гостите на града ще могат да избират продукти на водещи световни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта. Новата концепция и по-удобната подредба и организация на магазина ще помагат на клиентите лесно да намират нужните им продукти.

Специално за откриването новият „Практикер“ ще предложи невероятни оферти, включително акумулаторен винтоверт Bosch с две батерии за 129 лв., моноблок Fayans за 79 лв., градинска люлка за 85 лв., интериорна врата с каса за 79 лв., LED крушка V-TAC, 9 W, само за 1,89 лв. и още над 250 изключителни оферти. За периода на промоцията, клиентите ще могат да се възползват от безплатна доставка в рамките на града, а за избрани продукти и от изплащане на вноски без оскъпяване.

Обновеният „Практикер“ се намира на познатия удобен адрес – ул. Магистрална ? 17. В приятна обстановка, клиентите ще получат внимателна и професионална консултация и ще могат бързо и лесно, на едно място, да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, уютни и комфортни.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново