Над 4500 лв. събра Градски ученически парламент на благотворителния си базар

Публикувано на вт, 2 ян. 2024
218 четения

Младежите от Градски ученически парламент събраха 4577,18 лв на традиционния си благотворителен базар. Те имаха къщичка на Коледния базар организиран от Община Велико Търново. На нея се продаваха ръчно изработени изделия направени от членовете на организацията и техни приятели.

Тази година каузите са две. Едната е за децата от Центъра за специална образователна подкрепа „Иван Вазов“ в Ново село и за малката Нелис, която страда от високорисков невробластом. Благодарение на това, че тази година успяха да се разпродадат изделията младежите ще помогнат и на Сдружение „Приятели на Горски Сеновец“ за дневния център за деца и младежи с увреждания „Сърчице“.

„Благодарим на жителите и гостите на Велико Търново, че отново изкупиха всичко и ще успеем да зарадваме много деца. Благодаря на Община Велико Търново и „Царевград Търнов“, за това че винаги ни подкрепят в благородните ни каузи. Благодаря и на всички наши добротворци, за работата през годината и пожелавам на всички една щастлива и успешна Нова година“ – каза Лилия Енчева председател на Градски ученически парламент.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново