На сцена като за Оскарите изпратиха абитуриентите в ПГ по туризъм

Публикувано на ср, 15 май 2019
8062 четения

Вече 55 години най-голямата професионална гимназия в област В. Търново изпраща своите абитуриенти. Тази година обучението си в училището завършват 115 ученици от специалностите  „Туристическа анимация”“, „Организация на туризма и свободното време“, „Организация на хотелиерството“, „Кетърниг“ и „Производство на кулинарни изделия и напитки“.

За първи път в този празничен ден дворът на гимназията изглеждаше толкова тържествено, колкото е и сцената на връчването на Оскарите. И като че ли е съвсем нормално точно по този начин да се изпращат бъдещите професионалисти в туризма.

С усмивки и сълзи абитуриентите се разделиха със знамето на училището. Това са ученици, класирали се на призови места на национални и международни състезания. Победители в конкурси по предприемачество, английски език, хотелиерство, както и златни медалисти от състезанието по туристическа анимация. 11 възпитаници на гимназията са отличниците от целия курс на обучение. Те ще водят представителния блок на Гимназията по туризъм на 24 май.

Николай ВЕНКОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново