На какви залози на живо може да се залага в Bwin България?

Публикувано на ср, 3 Ное. 2021
138 четения

Bwin е една от водещите компании за онлайн спортни залози в цял свят. Клиентите поставят много висока оценка на този букмейкър, защото преди всичко е надежден. В него почти няма слот игри, буквално са пет-шест на брой, а изцяло фокусът пада върху прогнозите на спортни събития.

Ако все още не сте клиент, то начален бонус BWIN Efirbet е на ваше разположение и играта може да запоне на момента. В сайта са налични най-различни видове спортни залози. Изборът е много голям и дори не чак толкова популярни събития и пазари също могат да бъдат открити. Така например по време на Олимпийските игри в Токио платформата бе една от шепа букита с налични възможности за залози на абсолютно всички спортове.

Разбира се, не някои от тях не бяха налични за игра на живо. Именно спортните прогнози на живо са водещата секция в Bwin. При тях можете в реално време да следите събитието и така се ориентирате по-ясно какъв би бил неговият изход. Благодарение на улеснения дизайн промените в коефициентите са много ясно обозначени. Зелена стрелка в горния десен ъгъл означава, че ставката се вдига, а червена в долния десен е зa обратното.

Най-масови от възможните събития за прогнозиране в хода им на развитие са футболните мачове. Обичаната по цял свят игра е много добре отразена на сайта. Букмейкърската къща има покритие по цял свят, дори много екзотични първенства или ниски дивизии също са налични за жива игра. В хода на срещите вървят пазари за техния краен резултат, колко гола ще има, голмайстори, попадение преди или след определена минута, картони, корнери и още много. Опциите са разнообрани и се менят с всяка секунда в зависимост от развитието на избраното от вас събитие.

Прогнози на живо могат да се правят и на останалите налични спортове в платформата. Най-често изборът на клиентите пада още върху тенис, баскетбол, волейбол, но и не чак толкова масовите като тенис на маса също имат участват в селекциите. При този вид залози потребителите на онлайн букмейкърите преглеждат какво се играе в момента и статистиката сочи, че най-често те биха заложили на среща, която се излъчва.

От Bwin са помислили и върху това. В раздела „на живо“ има отделна колонка с видео. В нея попадат телевизионните срещи, от които има сигнал и могат да се гледат от клиентите. Чрез тази опция хората могат да наблюдават самото събитие, докато то се провежда и си набавят по-добра реакция върху случващото се. Те виждат различните фактори в мача и биха могли да предположат кое е много вероятно да е следващото събитие в него.

При този онлайн букмейкър винаги можете да откриете актуалните коефициенти за сблъсъците в реално време с опресняване до части от секундата. Налична е опцията и за залагане от вашия телефон, таблет или друго удобно устройство, което носите със себе си в ежедневието. Така ставате част от самата игра и в реално време можете да прогнозирате събития от цял свят. Достъпността е ключова и мобилната версия на сайта е максимално опростена и олекотена.

В Bwin залозите на живо са наистина удобни и бързи, тяхното поставяне става за части от секундата, стига избраният от вас пазар да не е блокиран. При такъв случай трябва да изчакате малко, за да приключи решителната ситуация в срещата и отново селекциите ще бъдат налични за прогноза. При повечето онлайн букмейкърски къщо процесът е доста дълъг, но в тази компания периодите на недостъпни пазари са съкратени до минимум. Разбира се, понякога събитията в мача предразполагат по-дълги паузи – при консултация на съдията със системата за видео повторения, например.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново