Модна къща JUNONA – вече и в Мол Велико Търново

Публикувано на ср, 15 Ное. 2023
2264 четения

Вече с нова локация в старата столица – в Мол Велико Търново, модна къща JUNONA ще посреща модерни и съвременни жени, ценящи изяществото на правилната кройка. Магазинът е разположен на третия етаж в търговския център.

JUNONA е основана през 2000 г. от Катя Генева, която е неин собственик и главен дизайнер. Насочена изцяло към нежния пол, тя предлага същевременно елегантна и ежедневна мода за дамите и децата от всяка възраст. Дрехите й създават образа на една съвременна и динамична жена, която с усмивка приема предизвикателствата на ежедневието и с удоволствие подчертава своята индивидуалност.

Платовете се изработват от висококвалифицирани технолози, които са позиционирани в Италия, Франция, Гърция и Китай. Ето защо да си с JUNONA е не само престижно, но и истинско удоволствие и възможност да се докоснеш до съвършения гений на велики дизайнери.

Модна къща JUNONA стартира и с нова детска колекция за момичета. Тя е с нов незабравим дизайн и високо качество, като от първостепенно значение са удобството и комфортът, както и безопасността на материалите, от които е изработена. Новата модна детска линия JUNONA Kids дава свобода за изявите на децата като таланти и индивидуално подчертава творческата им същност.

Работното време на магазин JUNONA в Мол Велико Търново е всеки ден от 10:00 до 20:00 ч. Там можете да закупите и подаръчен ваучер.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново