Младежите на БСП зарадваха малки и големи в няколко населени места

Публикувано на нд, 24 Дек. 2023
594 четения

По инициатива на Областния съвет на Младежкото обединение на БСП беше осъществена кампанията „Магията на Коледа“. Дарителската акция на младите социалисти стопли сърцата на малки и големи в различни населени места.

До 16 декември членове на БСП даряваха средства и настолни игри. Всичко събрано беше разпределено за различни социални институции.

,,Магията на Коледа“ зарадва потребителите на Дома за стари хора “Мария Луиза” в Свищов с различни настолни игри като шах, дама, табла, карти за игра и други.

“Посрещнаха ни домуващи и директорката Мария Георгиева. Бяхме добре приети, пожелахме на хората вяра, надежда и здраве, светлина и топлина в навечерието на най-светите християнски празници”, сподели София Вергилова- Георгиева, която е общински съветник от БСП в крайдунавския град.

Младите социалисти уважиха и зарадваха в навечерието на най- светлите празници и децата от ЦНСТ „Вяра, Надежда и Любов“ в Златарица.

,,Бяхме посрещнати с много усмивки и надежда, с блеснали очички децата се зарадваха на подаръците, които бяхме подготвили. Няма по-хубаво и по-радостно да си полезен и да радваш хората“, сподели областният председател на младежите Ивелина Тодорова.

Младежко обединение на БСП във В. Търново и Областния съвет на младежката организация към партията изразиха благодарност за грижите и отдадеността на екипа към Комплексният онкологичен център в старата столица. Младите социалисти посетиха поликлиниката, поднесоха коледни картички и почерпка.

,,Избрахме да направим този жест към медицинските сестри и екипа, които много често са пренебрегвани, а работата, която вършат, е изключително хуманна и безкрайно необходима. Акцията ни е символична и има за цел да изрази съпричастност към тези, които всеки ден се грижат за здравето на стотици хора“, сподели Жулиета Войнова, председател на Младежкото обединение на БСП във В. Търново.

Младежите закупиха ръчно изработени картички от детски благотворителен базар, а жестът им беше приет с усмивка и радост.

В навечерието на Рождество Христово младите социалисти пожелават здраве, повече усмивки и надежда!

loading...
Пътни строежи - Велико Търново