МЕТРО Велико Търново празнува 10 години с много изненади и промоции за клиентите си

Публикувано на пт, 27 Апр. 2018
2101 четения

С много изненади и красиви емоции МЕТРО Кеш & Кери отбеляза десетата годишнина от откриването на своя магазин във Велико Търново. Още на входа на магазина всички клиенти и гости бяха посрещани с различни деликатеси, приготвени на барбекю.

Официалната част започна точно в 11. 00 часа, а годишнината на магазина уважиха кметът на Велико Търново Даниел Панов, заместникът му Снежана Данева-Иванова, председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирданов. Управителят на магазина в Старата столица Георги Димитров поздрави всички клиенти и партньори, благодари им, че през последните десет години са вървели ръка за ръка и изрази надеждата си, че и в бъдеще ще е така.

Георги Илиев, директор “Продажби” и управител на МЕТРО България, заяви, че компанията вижда голям позитивизъм във Велико Търново. “Градът е един от малкото в страната, който расте като жители, както и по икономически показатели. Районът е едно от най-добрите места за туризъм в страната”, подчерта Илиев.

В приветствието си кметът на Велико Търново Даниел Панов заяви, че местната власт винаги е подкрепяла бизнеса, защото това повишава жизнения стандарт на хората, които живеят в региона. По повод годишнината градоначалникът връчи на МЕТРО “Староплестолна грамота” за големия принос в развитието на икономиката  на общината.

За своята 10-годишнина МЕТРО изцяло обнови отделите “Текстил”, “Домашни потреби”, “Био” и “Вино” на своя магазин в старата столица. По повод празника имаше и специално ревю на новата пролетно –лятна колекция в отдел “Дрехи и домашен текстил”.

Празникът продължи с демонстрационно готвене в отдел “Млечни” на азиатска кухня. Вкусните източни ястия бяха приготвени от Шеф готвач Юри Велев и екипът на великотърновския му колега Радослав Машков.

Всички посетители на магазина във Велико Търново на 27 април имаха възможност да се включат в томбола с награди, които бяха теглени на всеки час. Клиентите на магазина, които имаха късмет, си тръгнаха със сокоизтисквачка, хлебопекарна, велосипед, смарт телевизор и много др.

Весела КЪНЧЕВА
сн. Бранимир БОНЕВ  

loading...
Пътни строежи - Велико Търново