Кметът на Г. Оряховица се срещна с фотографка, завоювала трета награда в конкурс на МРРБ

Публикувано на чт, 12 ян. 2023
105 четения

Кметът на Общината инж. Добромир Добрев се срещна с Ивет Бабулкова, която спечели трета награда във фотоконкурса на Министерство на регионалното развитие и благоустройството на тема “ОПРР обновява и вдъхновява – покажи ни най-добрите обекти от твоя град”. Със своя фотообектив Ивет е уловила красотата на обновените горнооряховски паркове.
В състезанието се надпреварваха над 130 снимки, изпратени от участници от градовете София, Варна, Габрово, Горна Оряховица, Русе, Разград, Завет, Кубрат и др. Горнооряховската фотографка завоюва третата награда с кадри от парковете “Детски кът” и “Градска градина”.
“Благодаря, че си забелязала и показала как са се променили нашите паркове. Оценката на гражданите е най-важна за нас. Очакваме твои кадри и от следващия обект, който ще бъде променен напълно в Горна Оряховица – Летният театър”, каза инж. Добрев.
Ивет Бабулкова е завършила право и публична администрация, фотографията ѝ е хоби. Има своя страница във фейсбук, на която могат да бъдат видени уловените от фотообектива ѝ кадри от цялата страна.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново