Кметът Даниел Панов с награда за най-добър европейски социален партньор за 2012-та

Публикувано на ср, 26 Дек. 2012
131 четения

Кметът на община Велико Търново Даниел Панов получи наградата за най-добър европейски социален партньор за 2012-та от Европейския синдикален комитет по образованието. Призът се присъжда за постигнати високи резултати в сътрудничество със Синдиката на българските учители, за личен принос в развитието на социалното партньорство, подобряване качеството на образованието и условията на труд в училищата. Престижното отличие беше връчено на 21 декември от директора на европейския синдикат Мартин Ромер и председателя на Синдиката на българските учители Янка Такева на официална церемония в парк-хотел „Москва” в София.
На специалното тържество в навечерието на Коледа бяха поканени кметове на общини, синдикални лидери, училищни директори, учители и журналисти от цялата страната. Сред гостите беше президентът на Конфедерацията на независимите синдикати в България. Община Велико Търново беше представена и от директора на Дирекция „Образование и младежки дейности” Пенка Игнатова.
По време на церемонията с наградата „Журналист на годината” от Европейския синдикален комитет по образованието получи репортерът на „Янтра ДНЕС” Златина Димитрова. Тя беше номинирана в заключителния етап на 14-ия национален конкурс на СБУ. Лично синдикалният лидер Янка Такева връчи отличието на нашата журналистка. То е признание за професионално и обективно отразяване на проблемите на българското образование и на дейността на учителския синдикат.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново