Как да залагаме на Виртуални спортове в Ефбет онлайн?

Публикувано на пн, 6 февр. 2023
169 четения

В сайтовете за онлайн залози, все по-често се появяват виртуални игри. Има хора, които не познават този вид забавления за възрастни, така че пишем повече за тях в статията ни. В следващите редове ще научим, какво представлява раздел „Виртуални“ в Ефбет, какви игри могат да се намерят в него, какви пазари има и още много неща свързани с виртуалните спортове.

Какво са виртуалните спортове в Ефбет?

 

За да се залага на виртуални спортове в Ефбет онлайн, е необходимо потребителят да има регистрация, а и да е направил депозит с реални средства. Самите виртуални спортове симулират истински състезания, при които резултатите се генерират от софтуер. Така например, може да се залага на футбол, но отборите и играчите са виртуални и се показват чрез компютърна анимация.

Ако се насочим към раздел „Виртуални“ в Ефбет, ще видим различни видове спортове, които са изписани в най-горната лента. Следва да изберем желания спорт, за да се покаже картина от мачовете. Начинът на залагане, не е по-различен от този при реалните спортове. Играчът трябва да посочи печеливш знак (1,Х,2) или да се възползва от другите предложени пазари за залагания.

Различното тук е, че самите спортни събития, са с по-малко времетраене. Ако изберете футбол, полувремето няма да е 45 минути, а само 2 или 3 минути. По този начин залагащия разбира бързо дали е спечелил. Не на последно място той ще наблюдава пряко предаване от дадения мач.

Какви виртуални спортове има в Efbet?

 

Играчите в Ефбет могат да залагат на няколко виртуални първенства по футбол, както и на баскетбол от NBA, надпревари с хрътки, тенис на корт, бейзбол и конни надбягвания. За всички тези дисциплини има картина, която може да се гледа на малък и голям екран. Компютърната анимация е съпроводена от звукови ефекти, които може да се спрат или включат по всяко време.

Клиентите в хазартния сайт често питат, как да вземем бонуса без депозит от Ефбет, за да залагаме на виртуални спортове. За да се снабдят с информация, трябва да отворят секция „Бонуси“, където са посочени правилата и условията за всяка една оферта, включително и тази без депозит.

Поглеждайки към коефициентите, не може да се каже, че те са по-различни от ставките на истинските спортни надпревари. И при виртуалните спортове има високи коефициенти, което ги прави харесвани от мнозина. Разбира се, по-трудните за прогнозиране на пазари, допълнително повишават коефициентите. Колкото по-трудна е дадена прогноза, толкова по-голяма е ставката.

И, тъй като вече споменахме пазарите, е нужно да напишем, че те са различни за всеки спорт. Взимаме за пример футбола, при който освен краен победител, може да се дадат прогнози за точен брой голове и резултат на полувремето. Подобни опции има и за баскетбола, а при конните надбягвания може да се прогнозира не само първия финиширал кон, но и второто и трето място.

Заключителни думи

 

Участието в хазартни игри не е просто забавление и има риск от възникване на хазартна зависимост. Ето защо читателите на тази статия, трябва да бъдат особено внимателни с хазарта. Имайте предвид, че загубите са твърде възможни, както и пристрастяването към залаганията.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново