Ирена Ангелова от Горна Оряховица стана “Мисис България Beauty 2019”

Публикувано на вт, 29 окт. 2019
8537 четения

Ирена Ангелова от Г. Оряховица спечели титлата “Мисис България Beauty 2019” на престижния национален конкурс за омъжени жени. Красивата дама се яви в надпреварата в края на миналата седмица в бална зала “Монтесито” в София. в 21-вото издание на конкурса участваха над 300 кандидатки, а специална комисия определи 14 финалистки, една от които е Ирена Ангелова.
“Реших да участвам в конкурса спонтанно, след като гримирах една от участничките в “Мисис България”, явила се на него преди няколко години. Това ме мотивира да предизвикам себе си и да се явя на тазгодишното издание. Кандидатурата беше онлайн и след около месец ми се обадиха, че съм одобрена”, разказва Ирена.
В първи тур участничките дефилират с елегантни черни рокли и бижута от естествени перли, корали и камъни на известна бижутерска къща. Аксесоарът на горнооряховската красавица е колие от перли в класическите черно и бяло. Във втория тур по традиция красивите претендентки излизат на сцената в официални рокли, придружени от свои близки. Ирена избира да се яви в елегантна рокля в бордо под ръка със своя съпруг Борислав, който я подкрепя безрезервно в начинанието.
В журито участват носителките на титлата “Мисис България” през годините, както и представители на спонсорите – Верджиния Кръстева и Анелия Петкова. Те определят и носителките на титлите “Мисис България Universe”, “Мисис Бългaрия Europe”, “Мисис България World” и “Мисис България International”, както и сребърните финалистки, които ще представят страната ни на международни конкурси.
Ирена Ангелова е родом от Г. Оряховица и работи като гримьор. Майка е на две деца – Сияна на 8 г. и Габриел на 5 г. Именно семейството и нейните приятелите ѝ вдъхват куража да се яви на престижния конкурс. “За мен беше огромно удоволствие и чест да стигна до финала, а тръпката беше невероятно изживяване”, споделя Ирена. Това не е първият конкурс за красота, в който младата дама участва. Зад гърба си досега има изяви в надпреварите за мис в Г. Оряховица, Павликени, Шумен, Трявна и др. Признава, че емоцията от подобно участие е голяма и затова има желание да продължи в тази насока и занапред.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново