Гран При за Кристиана Кирилова от Junior’s HOPE TV Молдова

Публикувано на пт, 24 юли 2020
86 четения

16-годишната Кристиана Кирилова от В. Търново участва във втория сезон на интерактивният ТВ фестивал Junior’s HOPE Молдова 2020г., който приключи в края на май. Младежи от над 30 държави доказаха своя потенциал в различни направления: вокал, инструментал, хореография, рисуване, театър и др. Кристиана завоюва най-голямата награда в конкурса с участието си в две категории: „ Vocal POP” и „ Stylized Folklor”. Деветокласничката от СУ „Емилиян Станев“ представи професионално подготвени видеа в домашни условия и видео-портфолио показващо разностранните и таланти.

„Уникалността на Криси беше оценена за пореден път. Развалнувани сме от високата оценка и безпристрастното журиране на колеги от цял свят“, сподели вокалният й педагог Десислава Станкова.

Творческият онлайн ТВ маратон бе организиран от Асоциацията за хармонично развитие на децата „JUNIOR“ Молдова с директор Виктория Лукянова.

„Новите технологии, живото общуване на състезателите с водещия в ефир, подкрепата на семействата и приятелите им беше вълнуващо и зашеметяващо. Нашата мисия е благородна – разкриваме таланта на децата от всяка точка на света в ТВ шоу…“, сподели фестивалният продуцент Митя Ефтерман.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново