Графа ще гостува във Велико Търново за среща с ученици

Публикувано на пн, 26 февр. 2024
695 четения

Владимир Ампов – Графа идва за мотивационна среща с учениците от паралелките по „Музика“ на СУ „Емилиян Станев“. Поп звездата е една от изненадите за възпитаниците на школото, а гостуването му е по повод патронния празник на училището.

Графа ще пристигне на 1 март, заедно с част от екипа си, по покана на ръководството на катедра „Музика“ в учебното заведение. Мотивационната среща е под мотото „Уча музика, защото…“ и ще се състои в Актовата зала на СУ „Емилиян Станев“. Освен да се запознаят отблизо с една от най-големите български звезди, възпитаниците от музикалните паралелки ще имат възможност директно да му зададат въпросите, които ги вълнуват.

“Надявам се, че на децата тази среща ще им бъде изключително интересна, защото Владимир Ампов – Графа не е само известен музикант, а изключителен професионалист, който познава музикалната индустрия отвътре”, каза директорът на училището Кина Котларска. “Надявам се, че той също ще остане очарован от изненадите, които сме му подготвили”, допълва тя.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново