,,Един процент промяна“ с огромен принос в каузата на ЦСРИ в Свищов

Публикувано на пн, 11 Мар. 2019
173 четения

Сдружение ,,Един процент промяна“ дари сумата от 6400 лв. за създаване на кабинет за групова работа в ЦСРИ в Свищов. Средствата бяха събрани от дарителска кампания на сдружението през февруари в София. За втори път младите хора от организацията се обединяват в подкрепа на социалната услуга ,,Център за социална рехабилитация и интеграция“ – гр. Свищов.
През месец май 2017г. Сдружението дари на Центъра хидравлична кушетка и електрическа бягаща пътека, на стойност 3000 лв. Двете нови придобивки пристигнаха по поръчка от Германия и внесоха голяма промяна в ежедневието на потребителите и екипа на услугата.
Благородната февруарска кауза за 2019г. на ,,Един процент промяна“ бе насочена отново към ЦСРИ – гр. Свищов с цел да подпомогне за осъществяване на целта им, а именно създаване на кабинет за групова работа. Доброто дело на организаторите беше увенчано с успех и завърши със събраната сумата от 6400 лева.
„Доброволците от организацията ,,Един процент промяна“ освен дарители и партньори в начинанията на ЦСРИ, на първо място са наши добри приятели. Горди сме, че имаме възможност да се докоснем и да общуваме с толкова чисти, и добронамерени млади хора.“, сподели развълнувано директорът на ЦСРИ – гр. Свищов Десислава Йорданова.
,,Сдружението допринесе много за социалната услуга, за нейното развитие и подобряване на материалната база. Винаги ще сме признателни на дарителите, които ни подкрепят, защото те влагат много от емоциите си и усилията в стремежа да са максимално полезни в съвместно свършената работа. Благодарни сме и на кмета на община Свищов Генчо Генчев, и цялото общинско ръководство за безвъзмездната и системна подкрепа, която оказват на Центъра за социална рехабилитация и интеграция”, каза Десислава Йорданова.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново