Деца дефилираха в костюми от рециклирани материали в модно шоу “Малко въображение”

Публикувано на пн, 28 Ное. 2022
113 четения

Над 100 деца дефилираха в модното шоу “Малко въображение”, чийто домакин бе Младежкият дом в Горна Оряховица. Инициативата е традиционна и се провежда за пети път, като две години имаше прекъсване заради ковид пандемията.
В тазгодишното издание се включиха малчугани от ДГ “Здравец”, ДГ “Ален мак”, ДГ “Елена Грънчарова”, ДГ “Първи юни”, филиал “Бодра смяна”, ДГ “Щастливо детство”, ДГ “Божур” и Клуб “Земята и ние” при Центъра за подкрепа за личностно развитие.
Малките манекени дефилираха с уникални тоалети и аксесоари от рециклирани материали и приемаха с усмивка аплодисментите на публиката. Красивите костюми бяха изработени с помощта на родителите и учителите.
В края на модното ревю всички участници получиха грамоти и книжки, осигурени от Община Горна Оряховица и Общинско предприятие “Младежки дейности, спортни имоти и прояви”. Имаше и лакомства от “Захарни заводи” АД, а от РЗИ – Велико Търново, предоставиха на децата здравнообразователни материали.
Инициативата е посветена на Европейската седмица за намаляване на отпадъците, която тази година се провежда от 20 до 28 ноември.

сн. личен архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново