Братя акробати търсят средства за подготовката си

Публикувано на чт, 27 авг. 2020
341 четения

Братята Данаил и Мартин Николови от Г. Оряховица търсят средства, за да продължат подготовката си по спортна акробатика. Те са състезатели на Клуб “Джим денс” и са абсолютни шампиони на България. Имат спечелено трето място на темпова комбинация и четвърто място на Европейското първенство в Израел, като от медал ги разделят няколко отнети точки за ръст.
Данаил и Мартин вече ще се състезават във възрастова група Младежи 12-18 години. Предстоят им Световно първенство в Швейцария и Европейско първенство в Италия. За тяхната подготовка и добро представяне са нужни средства за хореография и екипи, които БФСА, треньори, семейство и приятели не могат да осигурят сами.
“Винаги с удоволствие съм помагал на талантливите младежи, затова поемам инициативата отново да помогнем, този път всички заедно. Нека младите таланти на Г. Оряховица не пропускат своя шанс за развитие”, написа в своята фейсбук страница депутатът Явор Божанков.
Всеки, който има желание да се включи в инициативата за набиране на средства, може да го направи, като се свърже с личния им треньор Йорданка Кочева на тел. 088 65 36 867 или чрез банкова сметка BG24UNCR76301076089678, СК “Джим Денс”.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново