Балкански шампион по таекуондо е новата “Мис Търновград” 2023

Публикувано на вт, 12 Дек. 2023
495 четения

Светлозара Баждарова е новата “Мис Търновград” 2023. 20-годишната красавица получи короната си от миналогодишната носителка на титлата Елица Йорданова. Финалистката в конкурса е балкански шампион по таекуондо и се занимава с изготвяне на фешън визии и арт грим.
Подгласнички в конкурса станаха Симона Руменова от Плевен, Анита Галанте от Бяла и Светлозара Димитрова от Русе, която стана лице и на официалния дизайнер на конкурса Стоян Радичев и на “Глобал Микс”, агенцията организатор на събитието.
11 момичета от различни краища на страната се включиха в надпреварата за титлата. Те се съревноваваха в четири кръга. Класическите три кръга за конкурсите за красота – представяне, бански и официални тоалети и четвърти кръг напечен модно предизвикателство, в което участничките в модно дефиле трябваше да представят най-новата колекция ежедневни и връхни дрехи на дизайнерката от Ямбол Янка Тотева . Водещ на конкурса бе известният в модните среди Десислав Димитров – Desso, варненски PR експерт, а в журито бяха поканени представители на местния бизнес, гримьори, фризьори и ценители на женската красота.
Подготовката на конкурса продължи 4 дни, като участничките посетиха и по-интересните културно-исторически забележителности във Велико Търново. Конкурсът не премина и без благотворителна кауза. По време на събитието бяха изложени картини на художничката Аполинария, като приходите от продажбата им ще бъдат дарени за подпомагате на приютите за бездомни животни.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново