А1 предлага ново устройство за гейминг от разстояние PlayStation Portal™ Remote Player

Публикувано на нд, 4 февр. 2024
130 четения

Дистанционният плейър не изисква използване на телевизор и e на разположение на преференциални цени за лоялните клиенти на А1

Любителите на гейминга сред лоялните клиенти на А1 могат да закупят PlayStation Portal™ с план за фиксирана услуга на преференциални цени.

 

С устройството те могат да играят любимите си игри, инсталирани на PS5, навсякъде в дома си, без да е необходимо да използват телевизор. Единствено е нужно да разполагат с добра Wi-Fi връзка, чрез която да могат да стриймват съдържанието от основната конзола към PlayStation Portal™.

 

Устройството предоставя на потребителите ергономичен вариант да се наслаждават на PS5 игрите, дори и в случаите, когато нямат възможност да са в същото помещение като домашния телевизор. PlayStation Portal™ Remote Player е с 8-инчов LCD екран и поддържа Full HD 1080p резолюция и до 60 кадъра в секунда. Функциите на безжичния контролер DualSense, като мигновена обратна връзка и бутони, които се адаптират за нуждите на играта, предоставят висококачествено гейминг преживяване.

 

Устройството се предлага на специални цени за членовете на А1 клуб от 449,99 лева в брой и от 14,99 лева на месец на изплащане за 36 месеца с план за фиксирана услуга от телекома. Потребителите могат да закупят PlayStation Portal™ Remote Player в магазините на телекомуникационния оператор и онлайн на A1.bg.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново