А1 и Philips с универсално дистанционно управление за клиентите на Xplore TV

Публикувано на вт, 7 Ное. 2023
120 четения

А1 предлага селекция телевизори Philips с безкабелна телевизия за 0 лева през първите 6 месеца от абонамента

 

A1 и Philips пуснаха дистанционно управление, създадено специално за клиентите на Xplore TV, което има бутон за бърз достъп до платформата за интерактивна телевизия на А1. Новото дистанционно се предлага в комплект за избрани модели от серията Тhe One на Philips. Телевизорите могат да се комбинират с план за безкабелната телевизия на телекома, която в момента се предлага за 0 лева през първите шест месеца от договора.

 

Приложението Xplore TV за смарт телевизор вече се поддържа от 95% от актуалните модели смарт телевизори и позволява гледането на интерактивна телевизия с над 200 канала в SD, HD и 4K в цялата страна. Чрез него потребителите могат да гледат телевизия без кабели и допълнителни устройства – нужна е само връзка с интернет и няма значение кой е доставчикът на интернет услугата. Клиентите на приложението могат да спират на пауза, да превъртат и да гледат архив на предаванията до 7 дни назад с визуализация на детайлна информация.

 

В момента безкабелната телевизия на А1 се предлага за 0 лева през първите шест месеца от абонамента с телевизор Philips, а след това потребителите ще започнат да заплащат за избрания от тях ТВ план. Офертата е достъпна във физическите магазини на А1 и във видео магазина на телекома на A1.bg.

 

Селекцията от телевизори от серията The One включва три модела с различен размер на екрана – 43, 50 и 55 инча. Всички модели разполагат с 4K Ultra HD резолюция и възможност за свързване с Google TV. Устройствата поддържат технологиите Dolby Vision и Dolby Atmos, които ще позволят на потребителите да се насладят на аудиовизуално изживяване подобно на това в киносалон. Philips са помислили и за любителите на игрите. Трите телевизора имат 60 Hz опресняване на картината и режим Ultra Motion Clarity, който осигурява по-ясна и плавна картина.

 

Цените на телевизорите на изплащане за 36 месеца и в комбинация с план за безкабелната телевизия на А1 започват от 31,99 лева на месец за 43-инчовия PUS8518/12, от 35,99 лева на месец за 50-инчовия PUS8518/12, а моделът с 55-инчов екран е наличен от 39,99 лева на месец.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново