“Откачена фамилия” гостува на великотърновска сцена

Публикувано на пт, 5 ян. 2024
376 четения

Комедията на Рей Куни “Откачена фамилия” ще гостува на сцената на МДТ “Константин Кисимов” във В. Търново на 19 февруари от 19 ч. В постановката зрителите ще видят актьорите Мария Сапунджиева, Валентин Танев, Васил Банов, Ева Тепавичарова, Димитър Баненкин, Кирил Кавадарков, Албена Колева, Анна Симова и Явор Костов. Пиесата е комедия на ситуациите, в която всяка реплика заплита допълнително сюжета. Тя е бърза, остроумна, лека и изпълнена с достатъчно обрати за всеки вкус.
“Всеки от нас има случайни срещи в интернет, нали… Понякога една такава среща във виртуалното пространство може да се окаже съдбоносна. В чата момче и момиче неочаквано откриват, че бащите им… Това е началото на “Откачена фамилия”, след което се получава низ от комични ситуации, резултат от голяма лъжа”, открехват завесата организаторите на събитието “Верди Арт”, като обещават много смях и добро настроение.
Наричат Рей Куни “Кралят на комедията”. Той е автор на повече от 70 пиеси, които се играят с успех в цял свят. През 2005 г. получава Орден на Кралство Великобритания – признателност за работата му като драматург.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново