В Театър ВЕСЕЛ очакват „Мечо Пух“

Публикувано на ср, 7 февр. 2024
79 четения

В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ на 10 февруари от 11.00 часа в читалище „Искра” във Велико Търново ще гостува спектакълът на Държавен куклен театър – Русе „Мечо Пух“ по Алън Милн. Постановката и драматизацията са на Валентин Владимиров, а музиката – на Станимир Иванов. В спектакъла участват Хубен Нурев и Кремена Станева.
Да, това е ТО! Това е най-любимото мече – Мечо Пух! Така е свързано с нас и нашето детство, че е невъзможно да не го обичаме. Невъзможно е да не го покажем и на децата, защото и те имат право да го обичат. Нали са наши деца? А и приятелите на Мечо Пух са чудесни същества, заслужаващи обич. Това е спектакъл, в който смях и мъдрост вървят ръка за ръка и ни правят някак по-добри и човечни. Това е спектакъл, който няма нищо общо със скуката. Това всъщност е и невъзможно. Колко е хубаво отново да си дете…
Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново в партньорство с читалище „Искра“ в старата столица. За допълнителна информация – 0878 790 549.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново