Un beso празнува своя 13-ти рожден ден

Публикувано на вт, 30 ян. 2024
657 четения

Стотици малки и големи приятели на танца се включиха в 13-я рожден ден на Un Beso art and dance center. Трите основателки на центъра – Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева, празнуваха пищно празника си и посрещнаха над 300 гости от цялата страна.
Още от петък започнаха емоциите с празничния концерт в Mall Велико Търново. На сцената бяха представени 18 хореографии от групите по латино и модерни танци, класически и модерен балет за деца с балетен педагог Полина Кинова, зумба с треньор Росица Карамочева, Клуб за народни хора “Канатица” с ръководител Михаил Станков, Бейли денс с хореограф Деница Миронова. Водещ на концерта беше актьорът Кирил Милушев, който също е част от голямото семейство на Un beso със своето Театрално школо “Сава Доброплодни”.
Съботният ден предложи на търновци едно от най-силните партита за сезона. За събитието дойдоха гости от школите от София, Пловдив, Плевен, Русе, Ст. Загора, Варна, Габрово, Казанлък, Троян, В. Търново. С много подаръци, танцови хореографии-изненади и споделени емоции продължи вечерта. Момичетата от „Un beso teen“ показаха най-новата си хореография, с която през декември спечелиха първо място в категория “Латино шоу” на Балканската танцова спартакиада. Аплодисменти заслужи и техният хип-хоп танц по хореография на Полина Кинова, треньор в Un beso, а изпълнението Fever на танцова формация Un beso допълнително нагорещи страстите.
Un beso започва своята тринайсета година с нови планове за развитието си. От създаването си до днес, центърът завладя сърцата на търновци и ги увлече в магията на танците. Тук е мястото, в което търновци направиха своите първи стъпки в салса, бачата, меренге, кизомба, ча-ча. Школата стои и зад пъстрия латино фестивал “Un Beso fiesta”, който се организира през лятото на сцената на Арт Лято.
В момента Un beso предлага занимания за деца – „Латино и модерни танци“, „Класически и модерен балет“, „Актьорско майсторство“, както и зумба, кизомба, народни танци и бели денс за големи.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново