Световноизвестни певци-комици с уникално шоу във Велико Търново

Публикувано на чт, 4 ян. 2024
493 четения

Световноизвестната група “Voca people”, съставена от осем певци-комици ще представи уникално шоу на 9 март в Двореца на културата и спорта “Васил Левски” във В. Търново. Само с гласовете си, посредством изкуството на бийтбокса и акапелното пеене, те ще възпроизведат цял оркестър, без да използват никакви инструменти или звукови ефекти. В програмата ще прозвучат над 100 любими хита от Мадона и Майкъл Джексън до Бионсе и Бруно Марс, а специално внимание ще бъде отделено на гениалния Моцарт.
Този международен феномен е пълен с енергия, ирония и забавление и е носител на множество награди. В продължение на 15 месеца “Voca people” прави турне само в Америка, а т.нар. “парижки пробег” включва 500 концерта. Групата обикаля цяла Франция, Белгия, Швейцария, Южна Америка, Азия, прави четири турнета в Китай, по три в Корея и Сингапур. Шоуто е показано в повече от 40 държави, в които са продадени над 3 милиона билета. Групата се радва и на над 500 000 последователи в ТикТок.
Пресата по света не спестява суперлативите си за изявите на състава. “Ню Йорк Таймс” пише “Това е просто нокаут!”, “Le Figaro” тръби “Извънземни със златни гласове!”, а “Ню Йорк Поуст” е категоричен – “Невероятни вокали, много забавно шоу!”.
Voca People ще ви отведе на магическо музикално пътешествие, изпълнено с познати мелодии в напълно нова и причудлива интерпретация, посочват организаторите на събитието, билетите за което са на цени от: 40 лв., 60 лв., 80 лв., 90 лв. и 110 лв.

Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново