“Лятна академия за предприемачи” организират от AIESEC за младите хора от региона

Публикувано на пн, 9 юли 2018
290 четения

Това лято всеки млад човек във Велико Търново и региона, на възраст между 18 и 29 години може да се включи в “Лятна академия за предприемачи”, инициатива, организирана от AIESEC.

Повече информация за AIESEC:
Уебсайт: https://www.aiesec.bg
Facebook: https://www.facebook.com/aiesec.bg/
Instagram: @aiesecbulgaria

Какво представлява “Лятна академия за предприемачи” ?

Това е напълно безплатна онлайн академия, която е възможност за всеки участник, да получи основни знания по 8 теми, да се запознае с професионалисти в тези области, да разшири своята мрежа от контакти в областта на предприемачеството, както и при желание да развие своя бизнес идея по време на академията, върху която да получи обратна връзка от нашите лектори.
Накрая успешно завършилите академията ще бъдат сертифицирани и при желание от тяхна страна ще им бъдат предложени възможности за бъдещо развитие в тази област.
Как?

“Лятна академия за предприемачи” ще се проведе изцяло онлайн. Всяка от 8те теми, ще бъде покрита на отделен онлайн семинар, в поредни седмици, допълнителна информация ще можете да получите след успешна регистрация за академията.
Защо?

Ние от AIESEC вярваме, че младите хора във Велико Търново са активни и имат желание за личностно и професионално развитие и искаме да допринесем за това. “Лятна академия за предприемачи” е възможност, която всеки млад човек, между 18 и 29 годишна възраст може да грабне, за да развие себе си и своите идеи.

За повече информация, можете да разгледате информационния бюлетин на “Лятна академия за предприемачи”

https://m.facebook.com/events/1843959745667251?view=permalink&id=1860447557351803

Очакваме ви!

loading...
Пътни строежи - Велико Търново