Трима блъснати на пешеходни пътеки във Велико Търново

Публикувано на пн, 21 ян. 2013
1344 четения

Трима пешеходци пострадаха във В. Търново. 13-годишно момиче бе блъснато в четвъртък, докато пресича бул “България” на пешеходна пътека. Девойката била ударена от “Пежо 307”, управлявано от 23-годишната Г. В. След удара водачката избягала. Пострадалото дете било откарано в “Спешна помощ” с фрактура на лявата подбедрица. Настанено е за лечение в ортопедичното отделение без опасност за живота. Незабавно започнало издирване и пежото било открито на ул. “Твер”. Малко по-късно била задържана Г. В.
На следващия ден, отново на бул. “България” била блъсната 67-годишна пешеходка от “Опел Корса”. Зад волана била 36-годишната Е. Ш. Произшествието станало при намалена видимост, интензивно движение и мокър път. Пострадалата била откарана в болница с фрактура на таза и е настанена за лечение. Няма опасност за живота й.
Около 10 ч. в събота на пешеходна пътека на “Беляковско шосе” била блъсната 78-годишна жена. 40-годишният Л. В. от Перник не забелязал жената и я ударил с “Тойота Версо”. Пострадалата е получила комоцио и охлузно-контузни рани по главата. На водача е съставен акт за административно нарушение.
П. МИЛЕНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново