Пияна жена прекара цяла нощ в кладенец и оживя

Публикувано на пт, 18 ян. 2013
907 четения

33-годишната Илияна Г. от Елена оцеля след падане в седемметров кладец в града, докато се прибирала към къщата си след солиден запой. Жената била открита едва на следващата сутрин, след като прекарала цялата нощ на дъното на герана.
Граждани, които минавали по ул. “Васил Левски”, чули отчаяните и викове и се обадили на телефон 112. На място били изпратени екипи на полицията, пожарната и “Спешна помощ”. Жената била видимо изплашена и измръзнала, но все още не напълно изтрезняла от изпития предната вечер алкохол. Нивото на водата в кладенеца било ниско и за късмет на Илияна имало издаден камък над него. Тя се покачила върху него и останала там до сутринта. Пожарникарите спуснали стълба до дъното на кладенеца и жената сама се покачила по нея. Била прегледана в “Спешна помощ”, като лекарите установили, че има леки охлузни рани по тялото, но нямала по-сериозни травми и я освободили за домашно лечение.
По случая в полицейското управление в Елена е образувана преписка. След разпит на свидетели се изяснило, че Илияна е била видяна да се черпи с алкохол в една от местните кръчми вечерта, преди да се озове в кладенеца. Геранът бил покрит с дървен капак и замаяната от алкохола жена седнала върху него да си почине. Той обаче се счупил и тя пропаднала надолу. Илияна е известна на органите на реда и е осъждана за кражби. Живеела сама и взимала социални помощи.
Пламен КАРАИВАНОВ  

loading...
Пътни строежи - Велико Търново