Пиян клиент отказва да плаща в бакалията, плюе полицаите

Публикувано на ср, 26 юни 2013
398 четения

25-годишен мъж от Павликени, с богато криминално минало, беше арестуван в понеделник вечерта, след като отказал да си плати покупките в местния хранителен магазин.
Пияният клиент влязъл в бакалията и си напазарувал храна, но категорично отказал да даде пари за сметката си. А. Т. е известен сред съкварталците с лошото си пиянство.
Под въздействие на алкохола той ставал агресивен и заядлив. Този път жертва на злонравието му станала продавачката от бакалията. След скандал, че няма да плати, жената зад щанда се обадила по телефона и потърсила помощ от полицията. Тя обяснила, че в магазина има клиент в нетрезво състояние, който не желае да си плати покупките. На мястото незабавно е изпратен полицейски екип.
След появата на полицаите клиентът станал още по-агресивен. Пред униформените той дори понечил да удари продавачката, но полицаите ги разтървали. Мъжът не се подчинил на разпорежданията им и дори започнал да ги блъска, плюе и да оказва съпротива при задържането си. Въпреки това той е задържан за 24 часа. Срещу него в полицейското управление в Павликени е започнато бързо производство.
25-годишният А. Т. е осъждан за кражба, причиняване на телесна повреда и унищожаване на чуждо имущество.
Здравка МАСЛЯНКОВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново