Намериха хероин в гащите на 23-годишен

Публикувано на чт, 24 окт. 2013
713 четения

23-годишен мъж бе задържан за притежание на хероин. Около 5,30 ч. във вторник криминалистите от РУП – В. Търново, спрели за проверка лек автомобил “БМВ” на кръстовище в старата столица. Зад волана бил 23-годишният Г. Б. от с. Малки чифлик, неизвестен на полицията и неосъждан.
При оглед на купето полицаите забелязали бял прах, разпилян в страничния джоб на предната врата. Шофьорът отказал да обясни какво е веществото и как се е озовало там и униформените служители го отвели в управлението. Криминалистите решили да му направят личен обиск и щателността на проверката стигнала до бельото на мъжа. Усърдието на полицаите било възнаградено, след като в гащите на Г. Б. намерили полиетиленово пликче с бяло прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест реагирало на хероин.
От автомобила криминалистите събрали още 0,5 грама от наркотика. Направили тест на водача и пробата дала положителен резултат за амфетамин и метаамфетамин. По-късно му е взета и кръвна проба за изследване. Мъжът е задържан за 24 часа и срещу него е образувано бързо производство.
Пламен КАРАИВАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново