Наложиха 300 лева глоба на горнооряховец, псувал полицаи

Публикувано на вт, 17 сеп. 2013
353 четения

300 лева глоба ще трябва да плати 26-годишният С. Т. от Горна Оряховица за хулиганска проява. Решението е постановено от Районния съд в града. Около 4 часа сутринта в събота пред пост на патрулиращи полицаи рязко спрял таксиметров автомобил. От него слязъл млад мъж, който бил гол до кръста и цялото му тяло било в пръски кръв. Приближил се и започнал да крещи на полицаите в него, като употребил множество неприлични изрази. Бил видимо много пиян и едва си стоял на краката.
Полицаите настояли да им представи документите си за самоличност, но мъжът категорично отказал.Униформените го арестували и отвели в районното управление. Там задържаният продължил да буйства и да ругае полицаите. Изяснило се, че това е С. Т., който до този момент нямал криминални прояви и не е бил осъждан. Около половин час преди ареста си мъжът участвал в пиянски скандал в заведение в града, като се стигнало и до размяна на удари. По информация на полицията, нямало сериозно пострадали при сбиването.
След боя С. Т. се качил в такси и го разкарвал из целия град, без да може да обясни на шофьора къде точно отива. След като видял патрулната кола, накарал водача да спре и започнал да се разправя с униформените. Те го оставили в ареста за 24 часа и го освободили едва след като изтрезнял. Срещу него било образувано незабавно производство и още на следващия ден бил изправен пред съда. Магистратите определили да му бъде наложена глоба по Указа за борба с дребното хулиганство.
Пламен КАРАИВАНОВ 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново