Иззеха близо 2 кг канабис

Публикувано на пт, 13 сеп. 2013
544 четения

Служители на ОДМВР – В. Търново, продължават действията, насочени към предотвратяване разпространението и отглеждането на наркотични вещества на територията на областта. На 11 септември полицаите от управленията във В. Търново, Павликени и Свищов са се натъкнали и иззели близо 2 килограма канабис. При извършена полицейска проверка в къщата на 63-годишен мъж в село Патреш полицаите са намерили в градината на стопанина 9 растения канабис с тегло на листната маса 1,130 кг.
Служители на РУП – Свищов, са извършили полицейска проверка в дома на 19-годишен младеж, известен на полицията и осъждан. В двора на къщата е намерено засято в саксия растение канабис и укрито в затревената площ. Теглото на листната маса възлиза на 135 грама.
В сряда в старата столица е извършена полицейска проверка на 24-годишен великотърновец. У него е открито пликче с около 1 грам канабис. При извършено претърсване и изземване в дома му са установени още 5 грама от наркотичното вещество. Младежът е известен на полицията, задържан е за срок до 24 часа.
По трите случая са започнати бързи производства.
Здравка МАСЛЯНКОВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново