Бой на ул. „Магистрална”, шофьорът побойник дава показания в полицията

Публикувано на пн, 30 апр. 2018
1529 четения

Екшънът се разигра на един от светофарите на ул. „Магистрална”. Шофьор на кола със софийска регистрация нанесъл побой на моторист заради забележка за рисково шофиране. Клипът с инцидента бе качен в социалните мрежи и породи остри коментари.

Водачът изложил на риск участниците в движението, изпреварвайки неправилно и движейки се с висока скорост. На светофара възрастен британец, който пътувал с мотоциклет, направил забележка на рисковия водач и последвал побоят.

“Не успях да снимам целия бой, защото бях сама и ме беше страх… Но въпросният човек изложи всички движещи се по ул. “Магистрална” на опасност, движейки се с превишена скорост, засичаше колите. Накрая човекът, който се осмели да му направи забележка, беше пребит от него, като го свали на земята и го риташе”, разказа авторката на клипа Мария Йотова.

Потърпевшият е британски гражданин, който живее в близко до Велико Търново село. Номерът на колата със столична регистрация ясно се вижда на клипа. Водачът вече е установен и извикан утре да дава показания, съобщиха от ОД на МВР – Велико Търново.

„След получен сигнал за проявена агресия от водач на автомобил на ул. „Магистрална“ във В. Търново, в полицейското управление са предприети необходимите действия. Водачът е установен и му е връчена призовка. Той ще се яви в РУ – В. Търново, за да даде показания. Установен е и авторът, заснел видеоклип със случката, публикуван в интернет. Той също ще даде показания в полицейското управление.

Полицейските служители работят по установяване на потърпевшия и очевидци. По случая е образувана преписка. От ОДМВР – В. Търново апелират към гражданите, когато станат свидетели на извършвани нередности незабавно да сигнализират на тел. 112”, съобщиха от полицията.

Анатоли ПЕТРОВ

сн. фейсбук

loading...
Пътни строежи - Велико Търново