“Янтра ДНЕС” е съвременният летопис за историята на Велико Търново

Публикувано на вт, 24 Юли 2018
371 четения

Своеобразна летописна книга, съвременна хронология за историята на Велико Търново, прецизен, точен, обективен и най-важното – справедлив – това е вестник “Янтра ДНЕС”.
Това са само част от причините, поради които 20-ят рожден ден на областния ежедневник е празник както на вестника, така и за старата столица.
Всекидневникът “Янтра ДНЕС” е съвременна ценност, част от съвременното нематериално културно богатство, с което Велико Търново се гордее. Със силата на писаното слово и вдъхновяващите фотографии вестникът увековечава знаковите събития и паметните моменти от обществения, културния, духовния живот на старопрестолния град, от икономическото развитие и просперитет.
Благодаря на издателя – г-н Радослав Владев, на главния редактор – г-жа Златина Димитрова, на целия екип от талантливи журналисти и служители, които са и доказани професионалисти. Благодаря и на всички, чийто професионален път през годините е бил свързан с “Янтра ДНЕС”.
Обективната, точна, безпристрастна и качествена информация, която вестникът предоставя на многобройните си читатели, винаги ни е помагала в мисията ни да превръщаме Велико Търново във все по-добро място за живеене, образование, бизнес, култура и туризъм, да решаваме мъдро всеки възникнал казус в нашия град.
Освен качествено журналистическо издание, благодарение на вас “Янтра ДНЕС” е съвременен исторически извор за старата българска столица Велико Търново”.
Пожелавам ви да бъдете здрави, все така креативни, все така да бъдете будни великотърновци и общественици и съвременни будители в нашето общество!
Честит празник!

Даниел Панов,
кмет на Община Велико Търново
председател на Управителния съвет на
Националното сдружение
на общините в Република България

loading...
Пътни строежи - Велико Търново