В Лясковец малки и по-големи деца празнуваха своя ден с аниматори от парти център „Феличита“

Публикувано на пт, 31 май 2024
127 четения

Общинското ръководство подари на малчуганите чудесен детски празник по повод Международния ден на детето – Първи юни. В навечерието на най-вълнуващия празник децата се забавляваха на воля с аниматори, весели игри, с танци, музика и смях. Благодарение на кака Сиси и кака Дени от парти Агенция „Феличита“, Велико Търново децата на Лясковец си прекараха една незабравима щастлива вечер.

Детският купон на сцената на площад „Възраждане“ откри заместник-кметът на Община Лясковец Емилия Жилиева, която поздрави от името на кмета Васил Христов. Преди да започнат лудите игри, тя се обърна със сърдечен поздрав към децата, като им пожела да са здрави, винаги щастливи и усмихнати, да се носят на крилете на детството, изпълнено с игри и безгрижие. Освен партито, което забавлява децата на централния площад, кметът Христов направи още един подарък за всички, над 300 хлапета от общинските детски градини и детската ясла, предоставяйки парична сума, с която директорите сами да изберат желаните от децата детски играчки.

На централния площад, водопад от мехурчета и балони заля щастливите хлапета, които в ритъма на танците, се забавляваха до насита. Имаше и различни надпревари с чували, конуси, въженца и други, в които децата се впуснаха с много ентусиазъм. Много закачки имаше най-вече с любимия им и доста впечатляващ анимационен герой Пес Патрул, който беше кулминацията в шоу-програмата на хлапетата. С него дечицата заедно изиграха всички най-любими песни и танци.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново