Трима младежи работят в община Елена по „Старт на кариерата“

Публикувано на чт, 15 ян. 2015
1267 четения

Петя Василева, Цветомира Петкова и Христо Лазаров са новите попълнения в община Елена по програма „Старт на кариерата“ за 2015 г.

Петя е магистър по „Счетоводство и контрол“ и е назначена като мл. експерт „Местни приходи“. Цветомира е бакалавър по „Финанси“ и учи магистратура „Финансов мениджмънт“. Назначена е също на длъжността мл. експерт „Местни приходи“, където заедно с Петя са в помощ на персонала на отдела. Христо е бакалавър по „Строителство на сгради и съоръжения“. Младежът учи магистратура „Строителни конструкции“ и е назначен на длъжността мл. експерт „Строителство на сгради и съоръжения“.

В продължение на девет месеца, какъвто е срокът на програмата, те ще натрупат опит, практически познания и самочувствие в реална работна среда, което ще бъде добър старт за тяхното бъдещо професионално развитие.

Младежите споделиха, че са впечатлени от позитивизма, добрата организация на работа и професионализма на служителите в община Елена.

Двама експерти, работили по „Старт на кариерата“ в община Елена през последните две години, са назначени на постоянни трудови договори – Драгомир Цанев като юрисконсулт и Петя Манчева като мл. експерт „Местни приходи“.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново