ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЕЛЕНЧАНИ!

Публикувано на чт, 21 май 2015
256 четения
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ И ГОСТИ НА НАШИЯ ГРАД,

Елена отново е потънала в пролетна зеленина и е в очакване на своя празник – 21 май – Деня на светите равноапостоли Константин и Елена.

За мен празникът, освен всичко друго, е и приятен повод да отправя своя поздрав към всички, които по един или друг начин са свързали съдбата си с нашия град. Горди с миналото, щастливи с отредения от Бога природен рай, заедно с вас ние градим настоящето с мисъл за едно по-добро бъдеще на поколенията след нас.

Трудности винаги е имало и ще има, но когато целите са ясни; когато те са в името на по-добрия живот на еленчани и утвърждаването на града ни с добро име не само в страната, но и отвъд нейните предели, наш дълг е да продължим с още по-голяма увереност по избрания път. Изказвам благодарност към всички вас, които не щадите сили и енергия за добруването на града и общината. Желая ви здраве, успехи и удовлетвореност.

Нека в празничните дни забравим за проблемите на ежедневието и отворим сърцата си за доброто и красивото около нас. Нека покажем на гостите от близо и далеч магията на прекрасния ни град, защото има с какво да се гордеем!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

инж. Дилян МЛЪЗЕВ
кмет на община Елена

loading...
Пътни строежи - Велико Търново