Стотици дойдоха на откриването на втория магазин от веригата “Абсолют+” в Павликени

Публикувано на ср, 23 май 2018
1893 четения

При изключително голям интерес премина откриването на новия магазин “Абсолют +” в Павликени. Това е вторият обект в града и се намира близо до стадиона на бул. “Руски” 63. Час преди официалното откриване пред него се бяха събрали стотици граждани, нетърпеливи да посетят магазина. Церемонията започна с празничен водосвет и освещаване, извършено от отец Християн от град Левски и архимандрит Георги. Официално лентата прерязаха собственикът на “Абсолют +” Георги Венциславов, кметът на Община Павликени инж. Емануил Манолов и кметът на Община Левски Любка Александрова.

“Това е не само търговски обект, но и място, където може да се разгледа кът с историята на Павликени. Има и безплатни книги, които всеки може да ползва, а районът е облагороден с детски кът и място за отдих. На добър час и не спирайте да създавате красоти в Павликени и Левски”, пожела инж. Емануил Манолов.

В новия хипермаркет “Абсолют +”, разположен на 230 кв.м площ, клиентите могат да открият над 16 000 артикула – плодове и зеленчуци, диетични храни, прясно изпечени хлебни изделия, готвени ястия, приготвени на място, жива и прясна риба, охладено българско месо (свинско и пилешко).

“Предстои откриване на още два магазина от веригата “Абсолют+” – един в Павликени и един в Бяла черква”, заяви собственикът Георги Венциславов. И допълни, че запазена марка за веригата са качеството и удобството на клиентите. Супермаркетът предлага също безплатни велосипеди, които могат са се използват срещу клиентска карта и покупка над 5 лв., а срокът за връщане е 24 часа.

Непосредствено до входа на магазина се намира пицария “Перфекто Експрес”, която е част от веригата “Абсолют+”. Към нея има голям безплатен детски кът за игра на открито и стрийт фитнес. В заведението се предлагат над 15 вида пици на пещ, пърленки и други вкусотии, приготвени на място. Клиентите могат да открият също готвени ястия, салати, мъфини, торти, кремове, топли и студени напитки.

Веригата се грижи за удобството на своите клиенти като им подсигурява и нещо извън търговията – библиотека, от която любителите на доброто четиво могат да си вземат безплатно книги за вкъщи. Собствениците са направили още един реверанс към местните хора с постоянната изложба с фотографии, пресъздаващи историята на Павликени.

Веригата “Абсолют +” е основана през 1999 г, с откриването на първия магазин в град Левски. През 2001 г. е отваря врата втори супермаркет в града, а по-късно и трети обект. На 15 февруари 2017 г. бе открит първият супермаркет от веригата в Павликени, който се намира на ул. „Стефан Караджа“ ?16. Работното му време е всеки ден от 6.00 до 24.00 часа, а в неделя – от 8.00 до 22.00 часа.

Весела БАЙЧЕВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

 

 

 

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново