Седмица на отворените врати в ПМГ “Васил Друмев”

Публикувано на пн, 23 Апр. 2018
249 четения

ПМГ „Васил Друмев“ ще отбележи патронния си празник с богата четиридневна програма. От училището са обявили Седмица на отворените врати, която ще започне с откриване на нова интерактивна зала на 24-ти април, от 10.30 часа.

В същия ден ще бъде представена и новата книга на историка проф. Петко Петков- „Книга за върховете Св. Никола и Шипка“. Презентацията е предвидена за 13.30 часа.

На 25-ти април ще се проведе представяне на ученически проекти по математика в новата интерактивна зала, което ще започне в 12.30 часа. На следващия ден, в 11.30 часа, е организиран интерактивен урок по английски език.

Най-наситена ще е програмата в деня на патронния празник- 27-ми април. Тържественото откриван е от 9.00 часа, а половин час по-късно ще се проведе турнир по волейбол, баскетбол и футбол. В същия час лабораториите на училището ще отворят врати за демонстрации по биология, химия и физика. Ще бъде представена и кулинарна изложба.

В 9.45 ще бъдат представени ученически проекти по ИТ, а в 10.00 часа стартира образователно-развлекателната игра „Избягай от час“. Програмата продължава в 10.40 часа с литературно четене, посветено на Васил Друмев. За 11.45 часа е предвидено историческо състезание „Аз обичам България“.

Ръководството на ПМГ „Васил Друмев“ кани всички жители и гости на града да посетят събитията от празничната програма, а бъдещите гимназисти- да се запознаят с възможностите, които гимназията предлага.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново