Представят във В. Търново книгата “Камино: Пътят на завръщането”

Публикувано на пн, 16 Апр. 2018
211 четения

Тихомир Иванов ще представи във Велико Търново дебютната си книга “Камино: Пътят на завръщането”, в която той разказва за пътуването си по Ел Камино, прословутия 800-километров поклоннически маршрут до катедралата „Сантяго де Компостела“ в едноименния испанския град.
Тихомир е работил като репортер, актьор, сценарист, асистент-режисьор, стейджмениджър и главен организатор в различни телевизионни предавания. Участвал е в реализирането на множество световни формати, сред които „Това го знае всяко хлапе“, „Биг Брадър“, „Денсинг старс“ и т.н.
“Неблагоприятната семейна среда, в която израснах, ме стимулира още от малък да търся отговорите на важни житейски въпроси. Като участник, а по-късно и като асистент на водещия в множество издания на семинар за личностно развитие към фондация „Същност“, имах възможността да наблюдавам и да работя в реална среда над собствените си и чужди его-модели. Придобитото знание ме подтикна да продължа пътуването към себе си и в търсене на истините за своята личност, за ролята на миналото си и на всички фактори, моделиращи живота ми, се озовавах на Камино де Сантяго”, споделя Тихомир Иванов.
„Камино: Пътят на завръщането” е книга на три равнища. Първият пласт е Камино с всичко, което може да предложи на поклонниците – пътеписната част в творбата. На втори план излизат личният път и житейската му история. Но най-ценно е третото равнище, което разкрива и мотивацията ми да напиша книгата, признава авторът.
Представянето на книгата ще е на 19 април, четвъртък, от 17.30 часа в Професионална гимназия по туризъм “Д-р Васил Берон”.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново