Правят кастинг за “Големите надежди” във Велико Търново

Публикувано на пн, 20 ян. 2014
478 четения

Кастингът за участие в телевизионното шоу “Големите надежди”, което търси най-талантливите пеещи деца на България, стартира на 26 януари, а само ден по-късно екипът на предаването ще бъде във Велико Търново.

Прослушването ще се проведе в Гранд хотел “Янтра”, а за участие в него може да се запише всяко дете на възраст от 4 до 14 години. Малките таланти ще трябва да се представят с две изпълнения пред комисията – едно на български и едно на чужд, като избраните песни трябва да бъдат известни родни и световни поп и рок хитове. Всички таланти задължително трябва да бъдат придружени от свой родител или настойник.

Най-новото шоу ще се излъчва в ефира на Нова и обещава да докаже, че талантът на българските деца не познава граници. “Големите надежди” ще даде възможност за изява както на солови изпълнители, така и на дуети и групи в размер до пет деца.

Кастингът ще продължи 11 дена и ще се проведе на територията на девет града в страната. Екипът на предаването ще се срещне със стотици малчугани, готови да покажат музикалната си дарба пред цяла България. Финалът на маратона ще настъпи в столицата, където прослушванията ще продължат цели три дни – от 3 до 5 февруари.

Златина ДИМИТРОВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново