Поздрав от д-р Ивелина Гецова, кмет на Община Лясковец

Публикувано на чт, 14 Февр. 2019
181 четения

Уважаеми съграждани,
лозари и винари,

Приемете моите сърдечни поздрави по случай Трифон Зарезан – емблематичен за Лясковец празник, изпълнен с надежда за плодородие, спорна работа и добри дни за лозарите и винарите. Празник, преминал през многолетната ни летопис с любовта на нашите деди към земята, дарила ни с прекрасно грозде и божествената напитка с аромат на вечност, плодове и слънце.
Уважаеми лозари и винари, изразявам дълбокото си признание за усилията Ви да съхраните една от най-ценните български традиции и да я обогатявате с нови научни открития и съвременни технологии. Нека свети Трифон закриля и умножава труда Ви и да дарява плодородие и изобилие. Нека създаваните от Вас омайни и пивки вина бъдат символ на професионализъм, доказано качество, новаторство и отлично съхранено наследство.
Желая Ви здраве и дълголетие, късмет и благополучие! Нека новата стопанска година да бъде здрава и успешна, богата и благодатна. Носете с гордост в сърцата си славата на Лясковец – регион на гроздето и виното, на веселието, любовта и вдъхновението!
Честит празник и Наздраве!
д-р Ивелина Гецова, кмет на Община Лясковец

loading...
Пътни строежи - Велико Търново