Поздрав на кмета на Община Лясковец по повод новата учебна година

Публикувано на пн, 16 сеп. 2019
65 четения

Уважаеми учители и ученици,

Поздравявам ви с началото на новата учебна година! В първия учебен ден искрено ви пожелавам, целите които сте си поставили, да бъдат успешно реализирани.

Скъпи учители, пожелавам Ви все така с любов и внимание да следвате великата си мисия да образовате нашите деца – бъдещето на Община Лясковец и на страната ни. Нека творческият Ви устрем бъде възнаграден, чрез успехите на Вашите възпитаници. Грижата за децата, прогреса на образователното дело и възпитаването в ценности у младото поколение, са били винаги основни приоритети за държавата и институциите. Бъдете уверени, че така ще е и занапред, за да успеем заедно да изградим едно достойно и мъдро бъдещо поколение.

А вие, скъпи ученици, обичайте, ценете и пазете своя род, език и култура. Не забравяйте, че чрез родния ни език получавате знание, а знанието е сила и прозорец към света. Наученото днес, ще бъде ваш ориентир и смисъл в живота през утрешния ви ден. Желая ви преди всичко здраве, реализирани мечти и широко отворени врати по пътя на усъвършенстването ви!

Честита и успешна да е новата учебна година! На добър час, скъпи учители и ученици!

д-р Ивелина Гецова

Кмет на Община Лясковец

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново