Обръщение на кмета на Община Лясковец д-р Гецова по повод Международния ден на детето

Публикувано на чт, 1 юни 2023
111 четения

Скъпи деца, уважаеми учители и родители,

Поздравявам от сърце в днешния Първи юни децата на Лясковска община!

Мили деца, детството ви е изпълнено с усмивки, с невероятни случки и красиви моменти. В детската градина вие имате подкрепата на своите учители и родители, които се стремят да поставят здрави основи на вашето възпитание и поведение. Играйте на воля, бъдете щастливи, послушни и радвайте с усмивките си своите родители и учители!

Скъпи ученици, с помощта на вашите учители и родители вие имате реалната възможност да учите, да усвоявате, да знаете и да можете. Надявам се, че всеки един от вас е открил своята творческа страна, именно в училище, и вярвам, че имате възможността да се развивате и усъвършенствате в бъдеще.

Уважаеми учители, необикновен и неповторим е всеки миг в училище. Да възпитавате и учите децата да порастват, е голямо богатство и огромна отговорност. Вие сте тези, които им помагат да станат творци, откриватели, новатори. Вие изграждате  основата на знанието, на любознателността, на творчеството, на логиката и показвате на децата пътя към красотата, към щастието, към любовта. Вие откривате таланта и подавате за подкрепа и насърчение ръка, вие подготвяте всяко едно дете за най-строгия учител – живота и за най-мъдрия учител – книгата.

Скъпи родители, нека заедно да работим, за да осигурим на децата здраве, спокойствие, любов и изпълнен с хармония свят. Подкрепяйте и насърчавайте Вашите деца, показвайте им стойностното и красивото, което ни заобикаля. Нека семейните ценности заемат първо място в живота им, за да израстват като достойни личности, изграждащи едно светло бъдеще за нашия град, за общината и Родината ни!

Честит и весел, изпълнен с усмивки да е празникът на всички деца!

Честит Първи юни и нека всеки ден за децата да бъде празник!

д-р Ивелина Гецова

Кмет на Община Лясковец

loading...
Пътни строежи - Велико Търново