Модел от Малайзия стана “Мис Фестивал”

Публикувано на нд, 22 юли 2018
634 четения

Представителката на Малайзия Айни Софи Бинтли Шамсон Зайуан беше избрана за носител на титлата “Мис Фестивал” по време на конкурса, който се проведе под парещото слънце на басейна до бившия радиотехникум. Чаровната азиатка работи като модел на свободна практика. Когато чу името си, тя не успя да скрие сълзите си на изненада и радост.

Второто място журито отреди на участничката от Китай Жанг Уанг Янг, а трето на венецуелката Хулия Монтеро. Титлата “Мис Чар” отиде при Андрея Зарате от Мексико, която зае четвъртото място в крайното класиране.

20 момичета от всички девет страни, които участват в Международния фолклорен фестивал във Велико Търново, се бориха за короната в 19-ото издание на конкурса “Мис Фестивал”. Те бяха оценявани от жури с председател Eмил Павлов – председател на ЦИОФФ – България и президент на фестивала. Всички момичета получиха цветя и козметика като подарък от организаторите и спонсорите. Красавиците, които бяха класирани на първите три места, бяха окичени с ленти и корони.

Весела КЪНЧЕВА

сн. Бранимир БОНЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново