Lilly Drogerie отвори в Mall Велико Търново

Публикувано на нд, 13 май 2018
992 четения

С музика, изненади и подаръци Lilly Drogerie отвори в петък нов магазин в Mall Велико Търново. Това е вторият обект в старата столица и се намира на ет. 2 на търговския център. По повод откриването му през целия ден имаше специални намаления и предложения за жителите и гостите на В. Търново. На 11, 12 и 13 май Lilly Drogerie подарява 15% отстъпка от всяка сметка, а клиентите могат да намерят любими козметични продукти с 50% намаление. За доброто настроение на посетителите се грижеха диджей и аниматор, а посетителите на новия магазин имаха възможност да пробват късмета си на колелото на Lilly Drogerie и да получат подарък.

Верига Lilly Drogerie работи на територията на България от началото на 2010 г. Към момента има повече от 60 магазина в цялата страна. Първият магазин във В. Търново отвори врати през 2016 г.
Верига Lilly Drogerie предлага на своите клиенти високо качествени продукти. В сътрудничество с водещи дерматолози и фармацевти са разработени собствени марки за здраве и красота – SOLEVITA, VELNEA, LILLY, Mamma&Baby, Watte & Watte, Moe 28 и др.

Весела БАЙЧЕВА
Сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново