КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ЕЛЕНА БЛАГОДАРИ ЗА РЕМОНТИРАН ПЪТ

Публикувано на чт, 25 юни 2015
483 четения

Кметът на Община Елена инж. Дилян Млъзев изпрати благодарствено писмо до г-жа Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството, до инж. Лазар Лазаров, председател на управителния съвет на агенция „Пътна инфраструктура“, до проф. д-р Пенчо Пенчев, областен управител на Област Велико Търново и до „Пътни строежи – Велико Търново“ АД, в което изказва благодарност за положените усилия от тяхна страна и на служителите в институциите, които ръководят във връзка с отстраняването на аварийната ситуация на път II-53 „Поликраище – Елена – Сливен“ в участъка между селата Мерданя и Миндя в периода от началото на годината до средата на месец май.

„Проявеното от Вас разбиране, личното Ви положително отношение и вложените усилия за осигуряване на средства за финансиране на ремонтно-възстановителните работи, заедно с професионалната работа на строителите, дадоха възможност сериозната ситуация да бъде овладяна преди началото на активния туристически сезон, когато пътникопотокът в посока гр. Елена нараства значително – се казва в писмото.

Възстановеният пътен участък ежедневно среща одобрението на пътуващите към и от град Елена и е пример за това, как когато има воля и желание за разрешаването на даден проблем, и когато институциите работят в една посока, резултатите не закъсняват.“

Източник: Пресцентър Община Елена

loading...
Пътни строежи - Велико Търново