Издириха великотърновеца, спечелил Volvo S60 от Тотото

Публикувано на пт, 13 Февр. 2015
2550 четения

Водещият Цветан Николов връчва ключовете от Volvo S60 на късметлията Петър Йорданов

Спортният тотализатор издири великотърновеца, който с късметлийски фиш от новогодишния тираж си спечели лека кола. Един месец от тотализатора търсиха късметлията и бяха разлепили обяви по тотопунктовете в старата столица, защото ако до 45 дена не се беше явил да си потърси печалбата, я губеше по правилата на тотализатора. Наскоро имаше такъв случай с нов Ford Mondeo, който остана непотърсен в пределния срок от месец и половина.

Късметлията Петър Йорданов получи ключовете на луксозното Volvo S60 на живо в телевизионното студио на тотализатора по БНТ на 12 февруари. Колата е награда от играта “Втори ТОТО шанс” на ТОТО 2. Той е пуснал своя печеливш фиш за 4,80 лева във Велико Търново.

Само преди месец водещият на предаването Цветан Николов отново връчи Volvo S60 на участник от София, уцелил късмета в Коледния тираж на играта за втори шанс без допълнителен залог. Сега голямата награда в неделните тиражи на “Втори ТОТО шанс” е ван Ford B-MAX.

Напоследък късметът спохожда доста играещи от региона. Преди няколко дена павликенчанка получи своя Ford B-MAX срещу фиш за 2,20 лв. Волвото на Петър Йорданов е 36-тият спечелен автомобил за Районна дирекция – Велико Търново, която обслужва областите Велико Търново, Габрово и Търговище. Играта “Втори ТОТО шанс” на Българския спортен тотализатор е от 2002 година.

Здравка МАСЛЯНКОВА
сн. БСТ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново